BrightSign AU335 Audio Player

De BrightSign AU335 levert audio van hoge kwaliteit, inclusief de nieuwste geluidstechnologieën op een uiterst betaalbaar, cloudgebaseerd platform. Dankzij de ARC- en eARC-ondersteuning kan de AU335 tot drie audiozones distribueren naar soundbars en AV-ontvangers die 24-bits geluid met een hoge bandbreedte ondersteunen, inclusief Dolby Atmos®.

>OP VOORRAAD 

BrightSign AU335

Audio player

RETAIL SOUNDBAR PRODUKT DEMOS

Creëer boeiende soundbar-displays voor in de winkel om te pronken met de nieuwste audiotechnologie. De AU335 heeft ARC- en eARC-ondersteuning die tot drie audiozones distribueert, inclusief hoge bandbreedte, 24-bits geluid om Dolby Atmos®, Dolby Audio ™ en PCM-audio af te spelen. Interactieve bedieningselementen via USB, GPIO en Ethernet zullen uw publiek boeien, en CEC-opdrachtondersteuning vereenvoudigt de oplossing met zijn volume- en invoerbedieningen. De USB-poort werkt ook in host-modus om updates te leveren aan aangesloten soundbars en AV-ontvangers.

MUZIEK DISTRIBUTIE

Distribueer achtergrondaudio en muziek naar elke locatie met behulp van de uiterst betaalbare AU335 die naast ARC / eARC stereogeluid ondersteunt en gemakkelijk kan synchroniseren met andere spelers om het bereik te vergroten. Het gratis Control Cloud-abonnement op BSN.cloud geeft toegang tot real-time informatie over je brightsign player  en bedieningselementen, zodat je spelers eenvoudig op afstand kunt volgen.

INTERACTIEVE AUDIO EXPOSITIES

Implementeer boeiende audiomuseum-exposities met een overvloed aan interactieve bedienings mogelijkheden die kunnen worden aangesloten op USB, GPIO's of Ethernet. Bedien verlichting en andere apparaten om unieke ervaringen te creëren en zelfs te synchroniseren met andere BrightSign-spelers die narrowcasting afspelen. Het maken van presentaties gebeurt via de gratis BrightAuthor: connected, BrightScript, JavaScript en node-applicaties.