SupraGuide Multi

De combinatie van touchscreen en toetsenbord met tekens in braille en grote letters maakt deze oplossing gebruiksvriendelijk en toegankelijk voor alle doelgroepen.

supraGuide multi

Geschikt voor alle toepassingen

De supraGuide multi is het perfecte geleidingssysteem voor alle toepassingen. Het kleurendisplay met hoge resolutie presenteert afbeeldingen, video’s en afbeeldingen in uitstekende kwaliteit, zodat bezoekers een schat aan visuele informatie kunnen oproepen.

Ingebouwd groepsgeleidingssysteem

Het optionele groepsgeleidingssysteem maakt van de supraGuide multi een zeer veelzijdige gids. Bezoekers kunnen vragen stellen tijdens groepsreizen, dankzij de bidirectionele interface.
De supraGuidemulti is het alles-in-één systeem voor uw museum.

Geïntegreerde vibratiefunctie en autostart

Deze functie waarschuwt visueel gehandicapte bezoekers voor beschikbaar commentaar. De activeringstechnologie start automatisch of de bezoeker kan het startsignaal op een bepaald geïdentificeerd punt activeren.

De multifunctionele supraGuide multi is zeer veelzijdig

Met de afstandsbediening, autostart of toetsenbordingang kunnen bezoekers hun tours maken. Naast het horen van informatief commentaar op geselecteerde exposities, kunnen bezoekers ook deelnemen aan polls of quizzen.

SupraCharger

Bij het laadstation kunt u de multimediagidsen opladen, gegevens naar ze verzenden en ze voor alle talen aanpassen.