Lift and Learn

Lift & Learn-applicaties zijn een ideale manier om boeiende ervaringen te creëren tussen uw merk en de klant

Lift and Learn

Lift & Learn-applicaties zijn een ideale manier om boeiende ervaringen te creëren tussen uw merk en de klant. De klant wordt uitgenodigd om de goederen op te pakken en te ontdekken hoe deze eruit zien en aanvoelen. Tegelijkertijd wordt digitale content geactiveerd op de BrightSign player,  waardoor de merkbeleving wordt versterkt en meer diepgaande informatie over het product wordt verstrekt via monitoren in verschillende formaten.

 

XR Range

De nexmosphere XR-reeks biedt een reeks draadloze Pick-up oplossingen. Hoewel RFID-technologie niet nieuw is, is de manier waarop de XR-reeks gebruiksgemak biedt in de winkelervaring een echte innovatie. Gebruik de standaard op de markt beschikbare RFID-tags om uw product te oormerken. Wanneer het product zich dicht bij de antenne bevindt, wordt het geregistreerd en kan het elke gebeurtenis op de aangesloten Xperience-controller activeren, zoals een video starten of een audiotrack af te spelen.

De XR-antennestuurprogramma is het brein van het RFID-systeem. De signalen van de aangesloten XR-antenne worden verwerkt in de driver en genereren de triggers voor de Xperience-controller. De XR-antennestuurprogramma werkt naadloos samen met alle XR-antennes zonder handmatige configuratie of configuratie vanwege de automatische configuratiefunctie

RFID

Lift & Learn-applicaties zijn een ideale manier om boeiende ervaringen te creëren tussen uw merk en de klant. De klant wordt uitgenodigd om de goederen op te pakken en te ontdekken hoe deze eruit ziet en aanvoelen. Tegelijkertijd wordt digitale content geactiveerd, waardoor de merkbeleving wordt versterkt en meer diepgaande informatie over het product wordt verstrekt.