BrightSign Series 4

BrightSign levert hoogwaardige digital signage players. De toepassingen en technische mogelijkheden zijn enorm.

BrightSign LS

BrightSign's instapmodel is bekend om zijn betrouwbaarheid en betaalbaarheid in een zeer compacte vorm.

BrightSign LS

Deze kleine BrightSign LS424 bezit alle kenmerken om de concurrentie ver achter zich te laten. Met verschillende netwerk mogelijkheden, volledige ondersteuning voor H.265 1080p60 video, basis HTML5 ondersteuning and USB interactiviteit, is dit model uitermate geschikt voor simpele streaming toepassingen en grote implementaties van de gebruikelijke content.

BrightSign HD

Een bijgewerkte klassieker bekend om zijn betrouwbaarheid en krachtige prestaties voor mainstream toepassingen. ondersteund nu 4K resolutie.

BrightSign HD

HD224 Standaard I/O Player

Vlekkeloze FULL-HD video-decoding, mainstream HTML5 prestaties en uitstekende weegave van lokale, netwerk en streaming bronnen. Uitgerust met het standaard I/O pakket bestaande uit Ethernet, GPIO en analoge en digitale audio

HD1024 Uitgebreide I/O Player

Bezit alle kenmerken van de HD224 met als extra interactieve opties zoals USB2.0 (type A), serieel en IR.

BrightSign XD

Voor hoogstaande prestaties en superieure technologie en een 4K HDR afspeel mogelijkheid.

BrightSign XD

XD234 Standaard I/O Player

Krachtige video-engine welke instaat is om 2 maal een Full-HD 1080p60 video te decoderen. POE+ en supersnelle graphics en HTML5 engine. GPIO en UDP interactiviteit met ondersteuning voor de BrightSign App en BrightWall video synchronistaie.

XD1034 Uitgebreide I/O Player

Bevat alle kenmerken welke de BrightSign XD234 u biedt met extra interactieve mogelijkheden, zoals een seriƫle poort en 2 maal een USB 2.0 aansluiting.

BrightSign XT

BrightSign XT speciaal voor enterprise toepassingen die ongeƫvenaarde prestaties en state-of-the-art technologie nodig hebben.

BrightSign XT

XT244 Standaard I/O Package

Heeft de krachtigste video-engine, welke instaat is om een 4K en Full-HD video simultaan te decoderen. Levert de beste HTML5 rendering prestaties speciaal voor Enterprise toepassingen. Uitgerust met het standaard I/O pakket bestaande uit Gigabit ethernet, POE+, GPIO IR analoge en digitale audio en een M.2 SSD interface.

XT1144 Uitgebreide I/O Player

Bezit alle kenmerken van de XT244 met als extra een seriele aansluting, 2 maal USB en Live TV weergave via de HDMI 2.0a input. Deze HDMI input is instaat om zelfs HDCP beschermd materiaal weer te geven.